PRIVATLIVSPOLITIK

Senest opdateret den: 27-april-2024


Effektiv dato: 27-april-2024

Denne privatlivspolitik beskriver politikkerne for Murerfirmaet Ingemann, Grundtvigsvej 20, Helsingør 3000, Danmark, e-mail: [email protected] , telefon: +4542677574 vedrørende indsamling, brug og offentliggørelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (muring.dk) (tjenesten). Ved at få adgang til eller bruge tjenesten giver du samtykke til indsamling, brug og offentliggørelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke samtykker til det samme, bedes du ikke få adgang til eller bruge tjenesten.

Vi kan ændre denne privatlivspolitik når som helst uden nogen forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på tjenesten. Den reviderede politik vil være effektiv 180 dage fra den dag, den reviderede politik bliver offentliggjort på tjenesten, og din fortsatte adgang eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt gennemgår denne side.

Hvordan vi bruger dine oplysninger:

Vi vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål:

  • Support
  • Administrationsoplysninger
  • Håndtere kundeordrer

Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til et andet formål, vil vi bede om dit samtykke og kun bruge dine oplysninger efter at have modtaget dit samtykke og derefter kun til de formål, du har givet samtykke til, medmindre det kræves ved lov.

Hvordan vi deler dine oplysninger:

Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til tredjepart uden at indhente dit samtykke, undtagen i begrænsede tilfælde som beskrevet nedenfor:

  • Analytics

Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, som de blev overført til, og ikke beholder dem længere end nødvendigt for at opfylde det nævnte formål. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til følgende formål: (1) at overholde gældende lov, regel, retskendelse eller anden retlig proces; (2) at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik; eller (3) at reagere på påstande om, at din brug af tjenesten krænker tredjepartsrettigheder. Hvis tjenesten eller vores virksomhed fusioneres eller erhverves af et andet selskab, vil dine oplysninger være en af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Dine rettigheder:

Afhængigt af den gældende lov kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller gøre indsigelse mod aktiv behandling af dine data, bede os om at dele (bære) dine personlige oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde enhver samtykke, du har givet os til at behandle dine data, ret til at indgive klage til en lovbestemt myndighed og andre relevante rettigheder i henhold til gældende love. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på [email protected]. Vi vil svare på din anmodning i overensstemmelse med gældende lov.

Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de nødvendige personlige oplysninger eller trækker samtykket til at behandle det samme til de nødvendige formål, kan du muligvis ikke få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt til.

Cookies og lignende:

For at få mere at vide om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsmetoder, henvises der til vores Cookie-politik.

Sikkerhed:

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. Dog kan vi på grund af de inherente risici ikke garantere absolut sikkerhed, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du transmitterer til os, og du gør det på eget ansvar.

Links til tredjepart og brug af dine oplysninger:

Vores tjeneste kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke drives af os. Denne privatlivspolitik dækker ikke privatlivspolitikken og andre praksis hos tredjeparter, herunder enhver tredjepart, der driver en hvilken som helst hjemmeside eller tjeneste, der kan være tilgængelig via et link på tjenesten. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikkerne eller praksis hos nogen tredjepartssider eller -tjenester.

Klage / Databeskyttelsesansvarlig:

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger, der er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores Databeskyttelsesansvarlige hos Murerfirmaet Ingemann, Grundtvigsvej 20
3000 Helsingør.