GARANTI

Dansk industri

Vi er medlem af DI byggeri hvilket vil sige at vi er en virksomhed under en overenskomst. Det sikrer gode arbejdsforhold for vores medarbejdere og sikkerhed for vores kunder. Vi forpligter os til at levere et godt håndværk og arbejdsmiljø, samt udvise ansvarlighed for ansatte og vores kunder.

Murerfirmaet Ingemann tilbyder murerarbejde i høj kvalitet og med fokus på fleksibilitet samt et godt samarbejde med vores kunder.

Vi er beliggende i Helsingør og leverer kvalitetshåndværk til hele Helsingørområdet og resten af Nordsjælland samt København.

Vi er medlem af DI byggeri og er dermed omfattet af byggaranti – du kan læse mere herom ved at følge linket i bunden af siden. Vores professionelle og veluddannede medarbejdere står altid klar med god service og rådgivning, for at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med den rette løsning til netop dit behov.

Du kan læse mere om vores kompetencer under services her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os på tlf. 42677574 for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres byggeopgaver.
https://www.byggaranti.dk/