Skorsten opmures, renoveres og repareres

Skal du have renoveret eller muret en skorsten? Hos Murerfirmaet Ingemann står vi klar til at arbejde på skorstene, og vi kan tilbyde alt fra reparation af skorsten til montering af skorsten. Her bruger vi isokern skorsten system. Vi har kunder i blandt andet Helsingør, Fredensborg og Hørsholm samt mange andre steder.

Vi tilbyder opmuring, reparation og renovering

Murermester udfører skorstensarbejde i høj kvalitet. Vi murer ved nybyggeri og tilbyggeri, men det kan også være et hus, hvor der for eksempel skal installeres en ny brændeovn for første gang. Desuden renoverer og reparerer vi skorstene.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Opmuring af skorsten
  • Reparation af skorsten
  • Renovering af skorsten

Vi har altid fokus på både service og kvalitet, når vi murer og renoverer. Samtidig sikrer vi, at kunderne får en professionel rådgivning, når vi skal udføre en indvendig eller udvendig mureropgave.

Hvad koster en muret skorsten?

Prisen for opmuring af skorsten afhænger af, om der allerede er røgrør med videre. Omvendt skal skorstenen fjernes, hvis der allerede er en, før vi kan bygge en ny. Vi medbringer selv stillads til skorstensopgaver, således vi er sikre på, at det hele er korrekt og godkendt.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Vi kommer altid ud for at kigge på en skorstensopgave, før vi laver et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at finde en god og billig pris.

Du kan ringe til os på telefon 42 67 75 74 for at høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail post@muring.dk.

Indhent tilbud på en mureropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste mureropgave.

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt