Skorsten

Renovering af skorsten i Helsingør & Nordsjælland

Skal du have renoveret eller muret en skorsten? Hos Murerfirmaet Ingemann står vi klar til at arbejde på skorstene, og vi kan tilbyde alt fra montering af skorsten til renovering af skorsten i Helsingør og resten af Nordsjælland. Her bruger vi isokern skorsten system. Vi har kunder i blandt andet Helsingør, Fredensborg og Hørsholm samt mange andre steder.

​Vi tilbyder opmuring, reparation og renovering af skorsten

Murermester udfører skorstensarbejde i høj kvalitet. Vi murer ved nybyggeri og tilbyggeri, men det kan også være et hus, hvor der for eksempel skal installeres en ny brændeovn for første gang. Desuden renoverer og reparerer vi skorstene.

​Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Opmuring af skorsten
  • Reparation af skorsten
  • Renovering af skorsten

​Vi har altid fokus på både service og kvalitet, når vi murer og renoverer. Samtidig sikrer vi, at kunderne får en professionel rådgivning, når vi skal udføre en indvendig eller udvendig mureropgave.

​Hvad koster en muret skorsten?

Prisen for opmuring af skorsten afhænger af, om der allerede er røgrør med videre. Omvendt skal skorstenen fjernes, hvis der allerede er en, før vi kan bygge en ny. Vi medbringer selv stillads til skorstensopgaver, således vi er sikre på, at det hele er korrekt og godkendt.

Kontakt os for at høre nærmere

Har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42 67 75 74, ved at sende en mail til post@muring.dk eller blot udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at tage en samtale om dit projekt.