Renovering af badeværelse eller et nyt bad

Overvejer du at få renovering af badeværelse? Hos Murerfirmaet Ingemann har vi stor ekspertise med alt fra renovering af badeværelse til etablering af et helt nyt badeværelse. Vi kan tilbyde alle former for vådrumsløsninger for private og erhverv i blandt andet Helsingør, Fredensborg, Hørsholm og omegn.

Kvalitet og service ved badeværelsesrenovering

Vi har speciale i badeværelser, og det kan være alt fra en mindre renovering af badeværelse til en større opgave med etablering af et nyt badeværelse i nybyggeri eller tilbyggeri. Vi har altid fokus på service og kvalitet samt på at levere en professionel rådgivning, når vi får en opgave.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser for renovering af badeværelse afhænger af omfanget af renoveringen samt valg af materialer. Dertil kommer, at mange ønsker at få lagt varme i gulvet, hvis vi alligevel skal skifte gulvfliserne.

Vi kan for eksempel lægge klinker, fliser eller natursten. Det kan også være storformat og mosaik. Vi kan endvidere mure en bruseniche i stedet for et nyt bad, og vi kan opsætte multiplader.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der er også mange muligheder, når der skal bygges et nyt badeværelse. Skal det være småt og funktionelt, eller skal det være stort og luksuriøst? Ofte kan vi tilbyde en billig løsning til en god pris, hvis det blot skal være et lille gæstetoilet med eller uden bad.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven og for at få en snak, før vi laver et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller en lignende opgave.

Du kan ringe til os på telefon 42 67 75 74 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail post@muring.dk.

Indhent tilbud på en mureropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste mureropgave.

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt